19 Kasım 2016 Cumartesi

Biber Hapı



önce veya tatil sırasında kilo çalışıyorsanız burada 4 ipucu.

tatil yaklaşıyor, size kazanç olabilir ne kadar ağırlık endişe olabilir. Belki yaz aylarında bir diyete başladım ve iyi yapıyor, ama şimdi davranır ve büyük tatil yemekleri endişe neden oluyor. Ya da bahar aylarında kilo kaybetti ve şimdi tüm bu 4 Temmuz ve yaz barbekü başgösteren vardır. Merak etmeyin! Hala kaybetmek ya da herhangi bir tatil sezonu boyunca kilonuzu koruyabilirsiniz.

Sadece İçme Suyu

Eğer kilo vermek ve tatil boyunca bile kaybetmeye devam edebilirsiniz en iyi yollarından biri daha içme suyu gereğidir. Bir günlük bazda içecek ne çoğunluğunun su olmalıdır. Biz tamam, su 8 bardak bir gün kuralı duydun mu? Başka bir öneri, her gün su ons yarısı kilo içmeniz. Ayrıca önce ve içecek başka tür sonra bir bardak su içmeye çalışın. Bir tatil partide ve bir kadeh şampanya istiyorsanız, önceden su dolu bardak içilir. Eğer başka bir su bardak kadar şampanya veya şarap bir bardak izin verilmez. Bu içme sona ne kadar alkol sınırlamak için yardımcı olur.

Şımartın, ama çok fazla

tatillerinde şımartmak isteyen sorun size davranır olamaz eğer sol dışarı hissediyorum. Eğer çok fazla kendinizi inkar tutmak Eğer bu kadar uzun süre olmadan gitti, çünkü görünürde her şeyi yemek, Noel arifesinde, (ya da yılbaşı, ya da İşçi Bayramı hafta sonu) kendinizi bulabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için iyi bir yol kendiniz her şeyin tadı vererek, ancak aşırı düşkünlük değil. Şükran yemekte ise, çok küçük her gıda maddesinin kısmını değil, tam bir kısım var.

Hemen Your Yemekler 1/3 kaldır

Eğer tatil için dışarı yiyorsun, bu çok fazla biraz şımartmak olabilir başka bir zaman olduğunu. Bu gerçekten zor kilo yapabilirsiniz. Eğer ışık gibi olmayan bir şey sipariş ve olması gerektiği uygun karar verirseniz, hemen yemek ayırın. gıda sunulduğunda bir-go konteyner isteyin. Sonra yemek 1/3 alıp kaba koyun. Bu yeme sonuna kadar ne kadar azaltır. Aynı zamanda uzun ömürlü bir yemek sağlar.

Salsa ile Top Gıda

Bunun yerine gıda üstünde peynir, ekşi krema, ya da guacamole koyarak, bazı salsa eklemeyi düşünün. Bu baharat bir çok ekler ve yağ ve kalori son derece düşüktür. salsa çoğunluğu sadece domates, jalapenos ve soğan olduğunu o kadar çok var değil.
biber hapı


Article Source: http://EzineArticles.com/9569044

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder